“Ανοίγει” το Μάιο το Alila Resort & Spa του ομίλου Μήτση στη Ρόδο - RodosMagazine

Breaking

“Ανοίγει” το Μάιο το Alila Resort & Spa του ομίλου Μήτση στη Ρόδο

2895
Μεγάλη η προσφορά του επιχειρηματία Κων/νου Μιτση για το νησί μας καθώς το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα μπήκε στην τελική ευθεία. 
Το νέο αυτό συγκρότημα θα αποτελέσει το στολίδι της Ρόδου καθώς οι προδιαγραφές και η τοποθεσία που βρίσκεται το κάνουν ξεχωριστό.





Κάτι που το έχει ανάγκη η ροδιακή κοινωνία αφού είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας καθώς και περισσότερος τουρισμός
Το Alila είναι το 20ο ξενοδοχείο στον όμιλο και είναι ένα ξενοδοχείο διαμάντι όχι μόνο για τον όμιλο αλλά και για όλη την ξενοδοχειακή της Ελλάδας. Θα δώσει το παρόν το Μάϊο του 2013 και οι πελάτες... θα κρίνουν αν οι προσδοκίες που υπάρχουν στον όμιλο είναι πραγματικές. «Το ξενοδοχείο είναι ένα διαμάντι, είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο χτισμένο και οι προδιαγραφές που χτίστηκε είναι πάρα πολύ καλές», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μήτσης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας Mitsis Hotels.
Το Alila ξεφεύγει από το χρώμα που έδινε μέχρι σήμερα στα ξενοδοχεία η αλυσίδα Mitsis Hotels, τα οποία ήταν λίγο κλασσικά. Αυτό το καινούργιο ξενοδοχείο έχει ένα χρώμα δικό του.


Να σημειώσουμε ότι η επίβλεψη του έργου έχει ανατεθεί στον  γνωστό αρχιτέκτονα Διονύση Αναγνωστόπουλο

Μια αναδρομή στα γεγονότα…
Όλη η προσπάθεια ξεκίνησε το 2009. «Μας πήρε παραπάνω χρόνο για να ολοκληρώσουμε το έργο καθώς η κατασκευή του συνέπεσε με την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών», τονίζει ο κ. Μήτσης. Έχει κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή και είναι από τα καλύτερα της αλυσίδας. Η διαφήμισή του έχει πάρει ήδη μεγάλη έκταση στην Ευρώπη, ενώ η ρώσικη αγορά ιδιαίτερα έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό το ξενοδοχείο. Μεταξύ άλλων, αξίζει να σημειωθεί ότι η μονάδα αυτή χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλή ποιότητα, όπως και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του oμίλου. Όταν μάλιστα, εξετάσει κανείς και το θέμα της τιμής των δωματίων, είναι πραγματικά ένα value formoney ξενοδοχείο

Δειτε τι δηλωσε:

















1 σχόλιο:

Σελίδες