Χίλιες λεσβίες, gay, τρανς, bisexual και γυμνιστές θα …ξεδώσουν στη Ρόδο - RodosMagazine

Breaking

Χίλιες λεσβίες, gay, τρανς, bisexual και γυμνιστές θα …ξεδώσουν στη Ρόδο

paralia gymnistes550

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Ζωηρό ενδιαφέρον για κρατήσεις απ’ όλο τον κόσμο. Ποιος ροδίτης εμπνεύσθηκε την ιδέα και τί λέει για την καινούργια μόδα

Πάνω από 1.000 gay, λεσβίες, τρανς, γυμνιστές, bisexual, swingers και λοιποί απελευθερωμένοι θα επισκεφθούν το καλοκαίρι τη Ρόδο, με σκοπό να γλεντήσουν, να διασκεδάσουν με το δικό τους τρόπο, αλλά και να ενημερωθούν για τον πολιτισμό του νησιού με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκδρομές και πραγματοποίηση σχετικών εκδηλώσεων – φυσικά στον όσο χρόνο θα έχουν ελεύθερο από τα …πρωτοποριακά γλέντια τους.

Οι οργανωτές κάνουν λόγο για μια νέα μορφή τουρισμού, που, όπως λένε, αφήνει λεφτά, καθώς αυτής της κατηγορίας οι τουρίστες ξοδεύουν.

Σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Ρόδος προσφέρεται γι’ αυτήν την …εναλλακτική μορφή τουρισμού, αφού υπάρχει ήδη το προηγούμενο του Φαληρακίου, με ποτό – μεθύσι, αχαλίνωτο σεξ και ό,τι άλλο φαντασιώνεται ο καθένας!

Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται ότι «ο «ηθικός αυτουργός» είναι ο Ροδίτης μηχανικός οικοδομών και ιδιοκτήτης του πρακτορείου Δημήτρης Παρασκευάς που -όπως μας λέει- ανακάλυψε ένα κενό στην αγορά του τουριστικού προϊόντος και αποφάσισε να το καλύψει! Η στροφή στον αισθησιακό τουρισμό και στις συγκεκριμένες ομάδες δεν είναι καθόλου άστοχη και σύντομα -όπως υποστηρίζει- θα δούμε μιμητές του. «Η έλλειψη οργανωμένου τουρισμού και οι περιορισμένες επιλογές που έχουν οι ομάδες δραστηριοποίησής μας είναι προφανείς όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού. Η ελευθερία και η πληθώρα επιλογών τους είναι πρωταρχικός μας στόχος! Πολύ σύντομα θα δείτε καταλύματα να στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις πέραν του κλασικού -όπως συνηθίζεται να λέγεται- τουρισμού και να ακολουθούν το παράδειγμά μας».

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Οι αντιδράσεις ποικίλουν, αλλά κατά την πλειοψηφία τους οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού είναι δεκτικοί και θετικοί στις προοπτικές ανάπτυξης, ειδικά σε μια εποχή που είναι αναγκαία η εκτόνωση του χώρου. Όσο για τις τυχόν αρνητικές κριτικές, ο Δημήτρης Παρασκευάς σχολιάζει: «Οι τυχόν κατακριτές θα είναι άνθρωποι που μάλλον έχουν άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω τους. Την Ελλάδα αλλά και πιο συγκεκριμένα τη Ρόδο την επισκέπτονται χιλιάδες LGBT ετησίως. Στην περιοχή Φαληράκι της Ρόδου λειτουργεί η πιο οργανωμένη παραλία γυμνιστών όλης της Ελλάδας. Το νησί μας ανέδειξε επαγγελματικά τη δημοφιλέστερη τρανσέξουαλ της χώρας, τη Μίνα Ορφανού. Κι όσον αφορά στο swinging, μια γρήγορη ματιά σε σχετικά social blogs θα σας κατατοπίσει απόλυτα!»
Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΦΙΔΟΥ (εφημερίδα News)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες