Παράνομα τα γαϊδουράκια στη Λίνδο! - RodosMagazine

Breaking

Παράνομα τα γαϊδουράκια στη Λίνδο!

thumb_640

 

Σχηματίστηκε δικογραφία από τον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου, μεταξύ άλλων και για κακοποίησή τους

Δικογραφία σχηματίστηκε χθες από τον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου, κατά του Συλλόγου Ονηλατών της περιοχής, για τα γνωστά γαϊδουράκια που μεταφέρουν τους τουρίστες στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα εν λόγω ζώα δεν είναι πιστοποιημένα με βιβλιάρια υγείας, βασανίζονται και δεν τηρούνται ούτε οι βασικές συνθήκες σίτισής τους.
Ουσιαστικά τίθεται μείζονος σημασίας θέμα, αφού ως γνωστόν δεκάδες επισκέπτες κάθε μέρα χρησιμοποιούν στη Λίνδο τα γαϊδουράκια και είναι μια "επιχείρηση" που λειτουργεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον ιστορικό οικοσμό της Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: "Στις 24-07-2014 σχηματίστηκε δικογραφία από τον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου σε βάρος Συλλόγου που χρησιμοποίει, κερδοσκοπικά, ζώα (γαϊδούρια) με τα οποία πραγματοποιεί μεταφορές επισκεπτών στην αρχαία Ακρόπολη της Λίνδου.

Όπως διαπιστώθηκε α) τα εν λόγω ζώα δεν είναι πιστοποιημένα και εφοδιασμένα με βιβλιάρια υγείας, βασανίζονται και β) δεν τηρούνται οι βασικές προϋποθέσεις σχετικά με τις συνθήκες διαμονής-σίτισής τους".

Πηγή :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες