Πνίγηκε γνωστός ξενοδόχος της Ρόδου - RodosMagazine

Breaking

Πνίγηκε γνωστός ξενοδόχος της Ρόδου

image25-650x330

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε  προχθές βράδυ από τη θαλάσσια περιοχή Κιοτάρι της Ρόδου 70χρονος ξενοδόχος, ενώ ένας 58χρονος Ελβετός άφησε την τελευταία πνοή λίγα λεπτά αφότου ολοκλήρωσε τη βόλτα του με θαλάσσιο μέσο αναψυχής στο Φαληράκι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για τον Στέργο Πίντζο ο οποίος διατηρούσε ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου, και προχθές βράδυ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κιοτάρι. Ο 70χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρχάγγελου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί τη σχετική προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ η είδηση του χαμού του 70χρονου βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Επίσης χθες περίπου στη  μία και μισή το μεσημέρι ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου πως 58χρονος αλλοδαπός τουρίστας στο Φαληράκι είχε χάσει τις αισθήσεις του και μεταφέρονταν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, επρόκειτο για Ελβετό ο οποίος βρίσκονταν στο νησί μας μαζί με την σύζυγό του για διακοπές. Όλα πήγαιναν καλά και μάλιστα ο αλλοδαπός χθες το μεσημέρι έκανε και θαλάσσιο σπορ αναψυχής, όμως με την ολοκλήρωσή σου και μόλις επιβιβάστηκε στο σκάφος για να τον μεταφέρουν στην ακτή, έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 58χρονο στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Και για αυτήν την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τον αλλοδαπό τουρίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες