Μαγεμένος από τις ομορφιές της Ρόδου ο Κριστιάνο Ρονάλντο «Ψάχνει σπίτι.» - RodosMagazine

Breaking

Μαγεμένος από τις ομορφιές της Ρόδου ο Κριστιάνο Ρονάλντο «Ψάχνει σπίτι.»

thumb_640

 

Ο Πορτογάλος σταρ ήρθε σε επαφή με μεσιτικό γραφείο της περιοχής και ήδη είδε μερικές βίλες και παλαιά ανακαινισμένα αρχοντικά

Μαγεμένος από τις ομορφιές της Ρόδου και συγκεκριμένα από την περιοχή της Λίνδου φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στο «Νησί των Ιπποτών» έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Ιρίνα Σάικ.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε για τέσσερις ημέρες σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λίνδου και σκέφτεται να αγοράσει βίλα στην περιοχή. Ο Πορτογάλος σταρ ήρθε σε επαφή με το μεσιτικό γραφείο της εταιρείας Engel & Volkers και ήδη -μαζί με την αγαπημένη του- είδε μερικές βίλες και παλαιά ανακαινισμένα αρχοντικά.

Όπως ανέφερε στο «Έθνος» ο κ. Γιώργος Πετράς, εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας στη Ρόδο, ο Ρονάλντο και η αγαπημένη του εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το νησί και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία.

Ο κ. Πετράς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ποδοσφαιριστή για την αγορά ακινήτου, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν, στο πλαίσιο της συμφωνίας εμπιστευτικότητας με τους υποψήφιους πελάτες του.

Πηγές από το νησί ανέφεραν στην εφημερίδα ότι «αν τελικά κλείσει η συμφωνία για αγορά, τότε θα είναι για ένα ποσό πάνω από 1-2 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι τεράστια η διαφήμιση για το νησί μας. Θα ηχήσουν τα κανόνια του... Ναβαρόνε στο παγκόσμιο real estate».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο ενδιαφερόταν εδώ και καιρό για την αγορά ακινήτου στη χώρα μας και μάλιστα είχε επισκεφθεί τα γραφεία της Engel & Volkers στην Πορτογαλία.

Όσο για τα ακίνητα που τον ενδιαφέρουν, ο κ. Πετράς δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σπίτια που έδειξε στον διάσημο ποδοσφαιριστή, όμως στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχουν ορισμένα ακίνητα στην περιοχή της Λίνδου που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τα εξής:
•Το Lindos Lifestyle Residences, μία ανεξάρτητη μονοκατοικία 200 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ.. Η τιμή είναι 550.000 ευρώ και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια.
•Παλιό αρχοντικό 217 τ.μ. σε οικόπεδο 392 τ.μ. επικαλυμένο από πέτρα. Τιμή: 2 εκατομμύρια ευρώ.
•Στον κόλπο του Ναυαρίνου υπάρχει μονοκατοικία 280 τ.μ. σε οικόπεδο 3,8 στρέμματα. Πρόκειται για βίλα με έξι υπνοδώματια και πωλείται έναντι 1,6 εκατ. ευρώ.
Το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρει το «Έθνος», θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την αγορά ή όχι κάποιου ακινήτου από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Λίνδο της Ρόδου.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες