Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για την αποχώρησή της από τον Alpha - RodosMagazine

Breaking

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για την αποχώρησή της από τον Alpha

spyropoyloy

 

Τις τελευταίες ώρες, έντονη είναι η φημολογία ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πια παρελθόν από τον Αlpha.

Το θέμα σχολιάστηκε από το «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου και μάλιστα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής κατέθεσαν την άποψή τους και πληροφορίες επί του θέματος.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν μιας και προς το «παρών» δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση από τους ιθύνοντες του καναλιού. Το «Πρωινό» επικαλέστηκε πληροφορίες του typologies.gr  που αναφέρουν ότι το φινάλε της συνεργασίας μεταξύ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Alpha ήρθε μετά το τέλος του «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Βέβαια μέχρι στιγμής, το κανάλι δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Πού διασκέδαζε λίγες ώρες πριν τα σενάρια αποχώρησης από τον Alpha;

kostantina

 

Ωστόσο λίγες ώρες πριν τις φήμες περί αποχώρησης, η παρουσιάστρια διασκέδασε στο Διογένης Studio, απολαμβάνοντας το μουσικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν οι: Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Ζουγανέλης και Μελίνα Ασλανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εντόπισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου, φορώντας μαύρη γούνα και μαύρη μπότα μέχρι το γόνατο, να ποζάρει χαρούμενη στον φωτογραφικό φακό.

Η ζωή της πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση και το στέμμα ομορφιάς!

 

tourismvenetsanos_h_633_451

Αναμφισβήτητα είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει κεντρίσει μεγάλο ενδιαφέρον... Ο λόγος; Το ότι κανείς πριν από μερικούς μήνες δεν την ήξερε και ξαφνικά έγινε talk of the town! Φυσικά μιλάμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια του Μες την καλή χαρά μαζί με την Κατερίνα Καρβατου φέτος, και έχοντας στο πλευρό της (όπως η ίδια έχει πει)  την Ναταλία Γερμανού πέρυσι

spyropoyloy_7

 

Τι έκανε όμως στη ζωή της η ξανθιά Κωνσταντίνα πριν τη γνωρίσουμε ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες; Ήξερες ότι έχει κερδίσει τίτλο ομορφιάς;
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή... Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο. Μεγαλωμένη λοιπόν στο Νησί των Ιπποτών, που αγαπά ιδιαίτερα και κάνει συχνές αναφορές σε εκείνο.

BVymizUCYAAGU_B

 

Τελειώνοντας το Λύκειο και μεγαλώνοντας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική αλλά φαίνεται πως την κέρδισε ο λαμπερός κόσμος της μόδας. Πολλές ήταν και οι σέξι φωτογραφίσεις που έκανε...

spyropoulou

41de91d7-96b5-493b-a8e3-2db76fc27c56

sexi

tourism-venetsanos

tourism-niktries

 

Για λίγο καιρό εργαζόταν και ως υποδοχή στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Τηλεοπτικά την είδαμε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

spiro

 

Έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικά σποτ αλλά και σε τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσε ο 
Μέμος Μπεγνής

Τα καυτά της φιλιά με τον Μέμο Μπεγνή

 

 

 

Στη διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

 

 

 

Ένα χρόνο μετά από την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή και ως δια μαγείας εξαφανίζεται η Ευαγγελία Αραβανή.

spiro3

 

spiropoulou

 

Κι έτσι ξαφνικά αρχίζει να ζει το μεγάλο της όνειρο! Βασικά την βλέπουμε παντού και πάντα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη - ακόμη και στο γυμναστήριο - περνώντας μας το μήνυμα πως μια νέα μεγάλη φιλία ξεκίνησε

Στη συνέχεια έρχονται εξώφυλλα, πρωτοσέλιδα, εμφανίσεις σε events με ντυσίματα που κοστίζουν μια... περιουσία, χλιδάτες διακοπές αλλά και κάτι που δεν είχε υπολογίσει... η πολύ σκληρή κριτική.

spiro2

 

301213105824_4987

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες