Στημένη η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ! Το Νικητήριο 21 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική οθόνη πριν… βγει στην κληρωτίδα! (BINTEO) - RodosMagazine

Breaking

Στημένη η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ! Το Νικητήριο 21 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική οθόνη πριν… βγει στην κληρωτίδα! (BINTEO)

344324

Οι δύσπιστοι με τα τυχερά παιχνίδια έχουν ένα ακόμη επιχείρημα να προβάλλουν, παραπέμποντας ,συγκεκριμένα, στα όσα εκτυλίχθηκαν στην κλήρωση του σερβικού λόττο!

Στην διάρκεια της κλήρωσης, την περασμένη Τρίτη, αφού είχαν βγει από την κληρωτίδα τα τρία πρώτα νούμερα εμφανίστηκε ξαφνικά στην οθόνη το νούμερο 21, όταν η κληρωτίδα είχε βγάλει το νούμερο 27.Θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μικρό λάθος στην δακτυλογράφηση του αριθμού, και να περάσει στα ψιλά, εάν στην συνέχεια ο επόμενος, τελευταίος και κρίσιμος αριθμό, που βγήκε από την κληρωτίδα δεν ήταν το… 21!

Πολλοί από όσους παρακολουθούσαν την δημοφιλή στην βαλκανική χώρα κλήρωση υποψιάστηκαν ότι πρόκειται για στημένο παιχνίδι.Η κρατική λοταρία αρνήθηκε τα περί απάτης και απέδωσε το επεισόδιο σε «τεχνικό λάθος» με τον επικεφαλής της, Αλεκσάντερ Βούλοβιτς, να συμφωνεί σε παραίτηση λόγω «ηθικής υποχρέωσης» όπως αναφέρει η «DailyMail».Ο ίδιος πρόσθεσε πως «η αστυνομία και οι εισαγγελείς θα κάνουν την δουλειά τους».Άλλος αξιωματούχος δήλωσε ότι επρόκειτο για «καθαρή σύμπτωση». Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, ο υπουργός Εσωτερικών, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, είπε ότι η αστυνομία έχει ανακρίνει πέντε ανθρώπους, υποβάλλοντας τους και σε ανιχνευτή ψεύδους, ενώ κατασχέθηκε και ο μηχανισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες