Νέο τροχαίο: Παρέσυρε και σκότωσε πεζή γυναίκα και εξαφανίστηκε!! - RodosMagazine

Breaking

Νέο τροχαίο: Παρέσυρε και σκότωσε πεζή γυναίκα και εξαφανίστηκε!!

2424234

 

"Μαύρη" Κυριακή, ξημέρωσε και πάλι για το νησί της Ρόδου, καθώς νωρίς το πρωί, μια ακόμα γυναίκα που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο κοντά στην Ψαροπούλα, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  πρόκειται για την Χαρίκλεια Σ. είναι 30 ετών, κατάγεται απο το Ηράκλειο και εργαζόταν ως καθαρίστρια στη Ρόδο

Αρχικά δεν είχαν γίνει γ νωστά τα στοιχεία της, καθώς δεν βρέθηκαν επάνω της χαρτιά ή στοιχεία που να πιστοποιούν την ταυτότητά της.

Ο οδηγός  που ενεπλάκη στο ατύχημα έφυγε από το σημείο εγκαταλείποντας το θύμα, ωστόσο όμως, διερχόμενοι οδηγοί μπόρεσαν να κρατήσουν τα στοιχεία του οχήματος τα οποία παρέδωσαν στην Τροχαία Ρόδου.

Αμέσως μετά η αστυνομία εξαπέλυσε μεγάλη έρευνα σε όλη την πόλη καταφέρνοντας πριν από λίγο να εντοπίσει το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο και έπειτα και τον ίδιο τον οδηγό. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία πρόκειται για 20χρονο.

Η νέα τραγωδία που συγκλονίζει τη Ρόδο, είναι συνέχεια πολλαπλών τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων που καταγράφονται στο νησί της Ρόδου και πάλι.

Μόλις προχθές το απόγευμα ένα ακόμα νέο παλληκάρι μόλις 26 ετών που υπηρετούσε τη θητεία του στη Ρόδο, έφυγε από τη ζωή, ενώ το σύνολο των τραυματιών από τροχαία ατυχήματα μόνο για τον προηγούμενο μήνα, ξεπέρασαν τα 80 σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Νοσοκομείου της Ρόδου και του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες