Συνεχίζει αναπτυξιακά ο όμιλος Μήτση - RodosMagazine

Breaking

Συνεχίζει αναπτυξιακά ο όμιλος Μήτση


Η οικογένεια του Κώστα Μήτση συνεχίζει το έργο του και αφιερώνει την ανακαίνιση του νέου εστιατορίου «ΜΕΣΟΓΑΙΑ» στο Sofitel Athens Airport στη μνήμη του. 

Τα εγκαίνια  έκανε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, προ ημερών. Μέσα σε περίπου δύο μήνες η αρχιτεκτονική ομάδα Elastic Architects αποπεράτωσε το έργο, το οποίο βραβεύτηκε για την αρχιτεκτονική και το design του , στο πλαίσιο των Tourism Awards 2017. 




 

“Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια Μήτση η οποία έχει κάνει όλες αυτές τις προσπάθειες, καθώς το επίπεδο και η ποιότητα είναι πολύ σημαντικά για την Ελλάδα”, πρόσθεσε η υπουργός, επισημαίνοντας ότι τα μηνύματα για τις αφίξεις τουριστών και το 2017 είναι άκρως θετικά. 

“Είναι πολύ σημαντικό το να βρισκόμαστε σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και προσπάθειες που αναβαθμίζουν την ποιότητα και τις υπηρεσίες στον τουρισμό μας , τόσο σημαντικό για την Ελλάδα  τόνισε στην ομιλία της η κ. Κουντουρά, εστιάζοντας στην ποιότητα των MITSIS HOTELS, στα οποία ανήκει και το Sofitel.


Στον ιδρυτή του Ομίλου MITSIS, Κώστα Μήτση, που έφυγε τον περασμένο Αύγουστο από τη ζωή , αφιέρωσε την ανακαίνιση η σύζυγός του, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Sofitel Athens Airport Τζένη Μήτση, η οποία μεταξύ άλλων είπε : «Ο Κώστας Μήτσης είχε την ικανότητα να συλλαμβάνει την ιδέα και να της δίνει μορφή και υπόσταση με γρήγορους ρυθμούς , σαφήνεια και προπάντων αποτελεσματικότητα. 


Σήμερα η οικογένειά μας, ακολουθώντας τα πρότυπά του, εγκαινιάζει αυτό το ανακαινισμένο εστιατόριο στο Sofitel και το αφιερώνει στη μνήμη του , γιατί είναι το πρώτο έργο που τελείωσε μετά την απώλειά του”.

ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΗ, ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΛΑΙΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΤΖΕΝΗ ΜΗΤΣΗ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΗ, DUCAN O’ROURKE, NICOLA FOSCHINI






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες