Παράδειγμα προς μίμηση ο όμιλος Mistsis Hotels - RodosMagazine

Breaking

Παράδειγμα προς μίμηση ο όμιλος Mistsis Hotels



Οταν ακόμη και η δουλειά τείνει να γίνει "άγνωστη λέξη" υπάρχουν κάποιες, ελάχιστες, εργασιακές οάσεις να μας δίνουν ελπίδα...
 

Ο λόγος για τον όμιλο Mitsis Hotels με πρωτεργάτες την οικογένεια του αείμνηστου Κων/νου Μίτση τους οποίους τους καθιστά παράδειγμα προς μίμηση για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται μία επιχείρηση απέναντι στους ανθρώπους που την υπηρετούν πιστά.

Η ευγένεια, το χαμόγελο και η αγάπη που δείχνουν για το προσωπικό τους τους καθιστούν στους ιδανικούς εργοδότες ή αλλιώς στα τέλεια “αφεντικά”.

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό, ότι αυτό που κάνει τη διαφορά σε κάθε επιχείρηση, είναι οι άνθρωποί της.


Είναι το χαμόγελο που θα συναντήσει ο πελάτης, η διάθεση εξυπηρέτησης, η προσφορά και η αγάπη του για την δουλειά του.
Και αυτό το έχουν καταφέρει αυξάνωντας τα επίπεδα εμπιστοσύνης των εργαζομένων τους.
 

Δεν υπάρχει εργαζόμενος στην επιχείρηση που να μην μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την εργοδοσία που είναι ικανή να βρίσκει πάντα τον τρόπο να δείχνει την ευγνωμοσύνη της καταβάλλοντας τους μισθούς πάντα στην ώρα τους!!

Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον όπου υπάρχει αλληλοσεβασμός και συνεργάτες που έχουν κίνητρα  χαίρεται κανείς να δουλεύει».

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους κ. Σταύρο & κ. Χριστίνα Μίτση καθώς και στην μητέρα τους κ Τζένη Μίτση και ευχόμαστε να γίνουν το παράδειγμα και σε  άλλους.


Το Rodos Magazine τους εύχεται ότι καλύτερο..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες