Ρόδος: Φοιτήτριες στα πλοκάμια της πορνείας - RodosMagazine

Breaking

Ρόδος: Φοιτήτριες στα πλοκάμια της πορνείας


Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν στο νησί τα αυξανόμενα κρούσματα νεαρών κοριτσιών που ενώ σπουδάζουν εξωθούνται στην πορνεία, κυρίως μέσω διαδικτυακών αγγελιών 

Μετά την 19χρονη Γιολάντα, την φοιτήτρια, που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, αν γίνεις μέλος κοινότητας, στο νησί δραστηριοποιείται πλέον… η 21χρονη Εμμα.


Και δεν είναι μόνο η ύπαρξη τέτοιων αγγελιών από νεαρές γυναίκες, που είναι ή εμφανίζονται ως φοιτήτριες, που προκαλεί αίσθηση και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο της πορνείας λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά και το πρόσθετο γεγονός ότι την εμφάνισή τους έκαναν στο διαδίκτυο αγγελίες για την πρόσληψη φοιτητριών για να απασχοληθούν σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών… αισθησιακού μασάζ!!




Οι ιερόδουλες πολυτελείας έχουν στήσει τη βιτρίνα τους στο διαδίκτυο και περιμένουν τους πρόθυμους πελάτες που πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Φυσικά πρόκειται για μια δραστηριότητα πέρα για πέρα παράνομη, με τα χρήματα τις περισσότερες φορές να μοιράζονται στο κύκλωμα για το οποίο δουλεύει η κοπέλα. 

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο δημοσιεύονται στο διαδίκτυο αγγελίες για παροχή ερωτικών υπηρεσιών από φοιτήτριες στη Ρόδο. Όπως προκύπτει από τους νόμους που διέπουν την πορνεία στη χώρα μας, οι ερωτικές παροχές μέσω διαδικτύου δεν καλύπτονται από καμία νομοθεσία και δεν αναφέρονται καθόλου.

Οι διαστάσεις πάντως που έχει προσλάβει το φαινόμενο της πορνείας στην Ελλάδα της κρίσης, ακόμη και στη Ρόδο φαντάζουν ανεξέλεγκτες.

Όλο και περισσότερες νεαρές Ελληνίδες βρίσκουν διέξοδο από την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει μέσω της πορνείας.



πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες