Η ώρα του μεγάλου τελικού - RodosMagazine

Breaking

Η ώρα του μεγάλου τελικού

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

1

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις τελικής πτώσεως, προκειμένου να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.


Στις 20.00 (OTE SPORT 1) στον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα τρόπαια, το «τριφύλλι» μετά το νταμπλ του 2010 και ο δικέφαλος του Βορρά έπειτα από 11 χρόνια και τον νικητήριο τελικό επί του συμπολίτη του Άρη.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Αθανασιάδη, Νάτχο και Κατσουράνη. Εκτός αποστολής είναι και ο τραυματίας Μαντούρο.
Σημειώνεται ότι οι «πράσινοι» έχουν κατακτήσει 17 φορές το τρόπαιο, ενώ οι Θεσσαλονικείς 4. 
Πρώτη έφτασε στο γήπεδο χωρίς η αποστολή του Παναθηναϊκού, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο. Λίγη ώρα αργότερα οι  παίκτες των «πράσινων» βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας τους.

 



Στις 6.30 περίπου έφτασε και η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν άφησαν τους Κατσουράνη και Αθανασιάδη να μπουν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να προκληθεί προς στιγμήν ένταση. Τελικά, οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν μπήκαν στο γήπεδο από τα επίσημα.



Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Όπως είναι φυσικό, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να είναι ομαλή η διεξαγωγή του μεγάλου αυτού αγώνα.
Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός ότι έχουν επιστρατευθεί πάνω από 4.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες, πληρώματα του ΕΚΑΒ, ακόμη και… εκπαιδευμένοι σκύλοι, ενώ στον ουρανό θα πετάει ελικόπτερο της αστυνομίας.
Πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο κατέφτασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και λίγη ώρα αργότερα μπήκαν στο ΟΑΚΑ. Υπενθυμίζεται ότι από τις 9.00 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στον χώρο της προκαθορισμένης συγκέντρωσής τους στις Αφίδνες τα λεωφορεία που μετέφεραν τους περίπου 21.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Λόγω των δεκάδων πούλμαν έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των διοδίων Αφιδνών. Τα πούλμαν ελέγχθησαν στα διόδια από την αστυνομία ανά 20, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά οχημάτων. 
Αργότερα ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία των φίλων του Παναθηναϊκού από το Πεδίο του Άρεως, με τους οπαδούς των «πράσινων» να προσέρχονται και αυτοί στο ΟΑΚΑ. 

Μικροεντάσεις στο ΟΑΚΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μικροένταση σημειώθηκε στο γήπεδο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Έγινε ανταλλαγή φωτοβολίδων, ωστόσο η κατάσταση δεν ξέφυγε από τον έλεγχο της αστυνομίας.
Πάντως, ένταση σημειώθηκε και λίγη ώρα αργότερα, ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού και στις δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτόξευσαν φωτοβολίδες στις διμοιρίες που ήταν παραταγμένες στις «νεκρές» ζώνες του ΟΑΚΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες