ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ελλάδα ρε! Μεθύσι πρόκρισης για την Εθνική! - RodosMagazine

Breaking

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ελλάδα ρε! Μεθύσι πρόκρισης για την Εθνική!

ellada

 

Αδιανόητο μεθύσι πρόκρισης για την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας που περνάει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ ΠΑΝΑΞΙΑ, ΔΙΚΑΙΑ! Με το χρυσό πέναλτι του ΣΑΜΑΡΑ στις καθυστερήσεις! Του Γιώργου, βέβαια!

Η Ελλάδα δεν ήταν το φαβορί όταν έγινε η κλήρωση. Δεν ήταν σίγουρα το φαβορί μετά το 3-0 από την Κολομβία στην πρεμιέρα.

Αλλά ποιος μπορεί να τολμήσει να ξεγράψει την Ελληνική ψυχή; Η ηρωική ισοπαλία με την Ιαπωνία έδωσε φλόγα στις ελπίδες.

ellada1

 

Και η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ επί της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1 έβαλε φωτιά σε όλη τη χώρα. Φωτιά χαράς. Ξέσπασμα. Γιατί οι Ελληνες αξίζουμε περισσότερα από αυτά που ζούμε εδώ και καιρό... Υποταγμένοι στην αντιμνημονιακή μπότα, στενάζουμε για να επιβιώσουμε και έχουμε λησμονήσει ποιοι αληθινά είμαστε. Και τι μπορούμε να κάνουμε!

Ο Ανδρέας Σάμαρης άνοιξε το δρόμο της νίκης με το πλασέ του στο πρώτο ημίχρονο

 

 

Και εκεί που όλα έδειχναν να είναι χαμένα μετά την ισοφάριση των Ιβοριανών... Εκεί μίλησε ένας Σαμαράς. Οχι ο Αντώνης, βέβαια. Αλλη, θλιβερή ιστορία αυτός.

Ο μεγάλος Γιώργος Σαμαράς. Κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, πέτυχε το ΧΡΥΣΟ γκολ και ναι.

 

 

Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 10 χρόνια μετά το έπος του Euro. Η Ελλάδα ξαναγράφει ιστορία!
Έλληνα πανηγύρισε! Και κατάλαβε το μια και καλή: Ενωμένοι είμαστε αλύγιστοι!

Πολλοί έβλεπαν ένα κλειστό ματς που η Ελλάδα του Φερνάντο Σάντος θα έπαιζε μαζική άμυνα και θα πάλευε να κλέψει το ματς. Έγινε ακριβώς το αντίθετο!

Τι κι αν μέχρι το 25' Κονέ και Καρνέζης είχαν βγει εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμών; Τι κι αν ΤΡΕΙΣ φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι; Το γκολ του Σάμαρη και η ιστορική εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο 91΄ έφταναν και περίσσευαν για να έρθει η μεγάλη πρόκριση!

Δεν είναι βέβαια εύκολο να βρει κανείς διακριθέντες... Δε χρειάζεται κιόλας. Και οι 14 που πάτησαν το χορτάρι έδωσαν κάθε ικμάδα της ελληνικής ψυχής τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και δικαιώθηκαν.

Όπως δικαιώθηκε και αυτός ο μεγάλος φιλέλληνας, Φερνάντο Σάντος! Που αγαπάει παθολογικά τη χώρα μας και πλέον περνάει με την αξία του στο πάνθεον του ελληνικού αθλητισμού.


Σάμαρης και Σαμαράς, λοιπόν και η Ελλάδα στους 16 καλύτερους του πλανήτη. Αυτό είναι Success Story!
Και τώρα... Κόστα Ρίκα!

Και ποιος μπορεί, αλήθεια, να απαγορέψει σε αυτήν την ομάδα, σε αυτήν την χώρα να σταματήσει να ονειρεύεται; Ο πρώτος ΜΕΓΑΛΟΣ στόχος επετεύφχθη αλλά πλέον βρίσκεται μπροστά μας ο επόμενος. Το βράδυ της Κυριακής (στις 23.00) η Ελλάδα αντιμετωπίζει την ποιοτική μεν, άπειρη δε και σε καμία περίπτωση φόβητρο ομάδα της Κόστα Ρίκα! Βρε λες;...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες