Χριστίνα Μήτση, η κόρη ενός “μεγιστάνα” και η δική της πορεία στο όνειρο! - RodosMagazine

Breaking

Χριστίνα Μήτση, η κόρη ενός “μεγιστάνα” και η δική της πορεία στο όνειρο!

IMG_3206-1000x520

 

Η γνωστή επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα Χριστίνα Μήτση, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, η κ. Μήτση, κόρη του «μεγιστάνα» στο ξενοδοχειακό κλάδο, που διατηρεί το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mitsis Grand Hotel, στο νησί της Ρόδου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, στα θετικά βιώματα και γνωρίσματά της, αλλά και στην οικογένειά της.

Η κ. Χριστίνα Μήτση, κατάφερε όπως είπε να χάσει 20 κιλά, τα οποία και την βάρυναν, ενώ αποκάλυψε ίσως το σημαντικότερο, ότι για την οικογένειά της εργασία σημαίνει να απασχολήσε τουλάχιστον 15 ώρες την ημέρα! Μάλιστα, όπως η ίδια εξήγησε, ο πατέρας της καθιστούσε πάντα σαφές ότι για να μάθεις να διοικείς ένα ξενοδοχείο θα πρέπει να έχεις δουλέψει σε όλα τα πόστα, από καθαρίστρια, σερβιτόρα, γραμματέας ή και διοικητικό στέλεχος.

Η ίδια,  όπως εξήγησε, δραστηριοποιείται σήμερα στον χώρο της ομορφιάς, έχοντας λανσάρει το πρώτο άρωμα της μάρκας Μ, τα έσοδα του οποίου προσφέρονται για καλό σκοπό.

Η συνέντευξη στην «Ελένη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες