Alila Exclusive Resort and Spa-Tο στολίδι της Ρόδου. - RodosMagazine

Breaking

Alila Exclusive Resort and Spa-Tο στολίδι της Ρόδου.




Το Mitsis Alila Exclusive Resort and Spa βρίσκεται ακριβώς επάνω σε μια ιδιωτική παραλία στο Φαληράκι και διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, ιταλικό, μεξικάνικο και σούσι εστιατόριο, καθώς και κέντρο σπα. Προσφέρει κομψά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκόνι.
Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Mitsis Alila είναι διακοσμημένα με προσεκτικά επιλεγμένα λευκά έπιπλα και μαρμάρινα δάπεδα και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια. Το μπάνιο παρέχει απαλά μπουρνούζια, παντόφλες και προϊόντα περιποίησης.
Το κεντρικό εστιατόριο ειδικεύεται σε ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ και προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε μπουφέ, καθώς και μαγειρική σε ανοιχτή κουζίνα. Οι επισκέπτες έχουν επίσης στη διάθεσή τους ένα beach bar και φούρνο για πίτσες στην παραλία. Επιπλέον, υπάρχουν ένα μπαρ που λειτουργεί όλη την ημέρα, ένα μπαρ σαμπάνιας με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και ένα μπαρ κρασιού.
Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε νεροτσουλήθρες για ενήλικες και παιδιά, ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ και εγκαταστάσεις ιππασίας. Οι εγκαταστάσεις ευεξίας περιλαμβάνουν γυμναστήριο, σάουνα και υδρομασάζ. Για τους νεαρούς επισκέπτες υπάρχουν παιδική πισίνα, παιδική χαρά και πρόγραμμα ψυχαγωγίας.
Το κέντρο του Φαληρακίου απέχει 4χλμ. και η Λίνδος 45 χιλιόμετρα. Η Πόλη της Ρόδου είναι προσβάσιμη σε 8 χιλιόμετρα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες