Δύο ακόμα δραπέτες στα χέρια της Αστυνομίας - RodosMagazine

Breaking

Δύο ακόμα δραπέτες στα χέρια της Αστυνομίας

filakes.JPG_b2

Δύο ακόμη δραπέτες των φυλακών Τρικάλων συνελήφθησαν από αστυνομικούς κοντά στο χωριό Δαμάσι της Λάρισας. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των συλληφθέντων αλβανών που δραπέτευσαν φτάνει τους πέντε.

Εν τω μεταξύ, στη φάκα της Αστυνομίας πιάστηκαν στη διάρκεια του Σαββάτου τρεις ακόμα από τους έντεκα δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι διέφυγαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, μετά τα επεισόδια ανταρσίας στο ίδρυμα το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου.
Oι εξονυχιστικές έρευνες ομάδας των ΕΚΑΜ συνεχίζονται.  Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Αστυνομία έχει καταλήξει πως δραπέτες, που δεν έχουν συλληφθεί, έχουν κρυφτεί σε ορεινές περιοχές των Τρικάλων, πιθανότατα σε κάποιο βουνό. 
Η περιοχή γύρω από τις φυλακές έχει αποκλειστεί, ενώ ελέγχεται κάθε κίνηση, ενώ στην περιοχή μετέβη το Σάββατο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο γενικός γραμματέας Μαρ. Σκανδάμης.

Από το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά κρατουμένων (τριών αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας και ενός ημεδαπού) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής ναρκωτικών και της παράνομης εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες