Σοβαρό τροχαίο πριν απο λίγο στην Κρεμαστή! Στο νοσοκομείο δύο σοβαρά τραυματίες. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - RodosMagazine

Breaking

Σοβαρό τροχαίο πριν απο λίγο στην Κρεμαστή! Στο νοσοκομείο δύο σοβαρά τραυματίες. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

thumb_640

Θερίζουν τα τροχαία στο νησί της Ρόδου. Σήμερα το βράδυ, σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στην περιοχή της Κρεμαστής (κοντά στο κινέζικο εστιατόριο) τραυματίστηκαν δύο ακόμα συμπολίτες μας που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.


Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο περιστατικό, περιέγραψαν λεπτό προς λεπτό μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, το νέο τροχαίο που λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε διπλή τραγωδία.

 

 
Όλα έγιναν όταν ο οδηγός του μοτοποδηλάτου κινούμενος από την Κρεμαστή προς την Ιαλυσό, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια συμπολίτισσά μας η οποία κινούνταν επί της Ρόδου Καμείρου με προορισμό την Κρεμαστή.


Η σύγκρουση δεν ήταν ιδιαίτερα σφοδρή. Έτσι ο οδηγός του μοτοποδηλάτου σηκώθηκε μόνος από τον δρόμο και επιχείρησε να βγάλει το όχημά του στην άκρη.
Εκείνη την ώρα όμως, ένα δεύτερο όχημα τύπου τζιπ, με κατεύθυνση τη Ρόδο δεν είδε τον οδηγό του μοτοποδηλάτου που ήταν στη μέση σχεδόν του δρόμου, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει!
Η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας για δεύτερη φορά εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του τζιπ βρήκε στο πεζοδρόμιο, έριξε στο έδαφος μια κολώνα φωτισμού και το όχημά του κατέληξε σε με δύναμη σε τσιμεντένιο τοίχο!
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί και ο οδηγός του τζιπ και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Έρευνα για τα αίτια του νέου τροχαίου ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

 

 

1

3

4

5

6

Πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες