ΑΙΣΧΟΣ: Δείτε τους μισθούς των βουλευτών και τι λέει ο Κασιδιάρης (vid) - RodosMagazine

Breaking

ΑΙΣΧΟΣ: Δείτε τους μισθούς των βουλευτών και τι λέει ο Κασιδιάρης (vid)

vouli-maketo-eswteriki

 

Tην ώρα που οι πολίτες θυσιάζονται «στον βωμό της σωτηρίας της πατρίδας» και βάλλονται πανταχόθεν με επιπρόσθετους φόρους και χαράτσια, οι εθνοπατέρες φοροδιαφεύγουν κανονικά και με τον… Νόμο, καθώς το 65% - 75% των εισοδημάτων τους παραμένουν αφορολόγητα.

Πρόκειτε για το εκκαθαριστικό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου, το οποίο καθ' όλα νομιμο ήταν ενδεικτικό της ιδιαίτερης μεταχείρισης των βουλευτών σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες.
Έτσι, οι ακαθάριστες αποδοχές των βουλευτών, σύμφωνα με τα όσα ψηφίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, κυμαίνονται από περίπου 7.500 ευρώ έως 8.500 ευρώ, ανάλογά την περιφέρεια στην οποία ανήκουν.

Σημειωτέον ότι στις αποδοχές αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται το πριμ των Επιτροπών στις οποίες συμμετέχουν.

 

boleytikikghhkiktf

Η πολιτική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριε Μειμαράκη.. αλλά που να την βρείτε άραγε;

 

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε «πολιτική αλητεία» τον Προϋπολογισμό αυτό, αφού δεν επιφέρει ούτε ένα ευρώ μείωση στο μισθό των βουλευτών.

«Να έρθετε στο συσσίτιο το δικό μας, να σας δώσουμε εμείς να φάτε. Παραιτήσου, αν δεν βγαίνεις, να πας σπίτι σου!» φώναξε από το Βήμα στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Υψηλάντη που αντιδρούσε στα όσα έλεγε ο χρυσαυγίτης βουλευτής για τον προϋπολογισμό της Βουλής του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες