ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ: Καθυστερήσεις στην καταβολή των επιδομάτων ανεργίας - RodosMagazine

Breaking

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ: Καθυστερήσεις στην καταβολή των επιδομάτων ανεργίας

images

 

Μαύρα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έκαναν χιλιάδες άνεργοι συμπολίτες μας στους οποίους δεν καταβλήθηκε ακόμα το πενιχρό βοήθημα των 360 euro του ΟΑΕΔ που αποτελεί ντροπή (για οποιαδήποτε δικαιολογία και αν ακούγεται).

Όσοι άνεργοι φτάνουν στα γκισέ της τράπεζας για να ρωτήσουν αν έχουν μπει τα χρήματα οι υπάλληλοι τους απαντούν: «Μέχρι αυτή την ώρα τα χρήματα δεν έχουν πιστωθεί».

«Πρόκειται για απάνθρωπο εμπαιγμό όλων των δικαιούχων του  επιδόματος, που αποτελούν ψίχουλα. Δείχνει την βαθιά περιφρόνηση της κυβέρνησης στα πιο φτωχά τμήματα του λαού.

Κι ενώ την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες μισθωτοί, συνταξιούχοι και ατυχήσαντες λόγω κρίσης ΠΕΙΝΑΝΕ και φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν μπόρεσαν όχι αρνί ή γαλοπούλα, αλλά ούτε ένα κοτόπουλο να αγοράσουν για να το μαγειρέψουν και να το φάνε, αλλά την έβγαλαν από τα συσσίτια και τις ελεημοσύνες των συγγενών και των γειτόνων τους, ο κ. Σαμαράς σε εποχή τρομερής λιτότητας ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ έναν ολόκληρο μισθό, γύρω στις 10.000 ευρώ σε κάθε βουλευτή,
ακόμα και στους Χρυσαυγίτες που έχει κλείσει μέσα με την κατηγορία ότι είχαν, κάνει… εγκληματική οργάνωση!..

Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες.

Όμως, η έκρηξη,ενάντια σε αυτή  την «αλητεία»  είπαμε, θα γίνει πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες