Στάχτη 1.500 στρέμματα δάσους – Από αμέλεια η φωτιά! - RodosMagazine

Breaking

Στάχτη 1.500 στρέμματα δάσους – Από αμέλεια η φωτιά!

2

Σε δράση ολοκληρωτικής κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι, 22 Αυγούστου 2015, στη θέση “Κεραμιδιά”, έχουν επιδοθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες  έχουν γίνει στάχτη 1.500 στρέμματα δάσους (!)

Της Άννας Σαρρή

1


Η πύρινη κόλαση προκάλεσε την απώλεια 1.500 στρεμμάτων δασικής έκτασης, τμήματα εκ της οποίας είχαν καεί ξανά κατά το παρελθόν, ενώ έγιναν στάχτη ένα αυτοκίνητο και μία επιχείρηση αλουμινίων στο μεγαλύτερο μέρος της. Η φωτιά – σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες  προκλήθηκε από αποθήκη εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στην οποία και ενεργούνταν εργασίες καθαρισμού.

Οι αρμόδιοι καθιστούν σαφές ότι η εκδήλωσή της αφορά σε αμέλεια και όχι σε πρόθεση. Πρόκειται δηλαδή, για ένα λάθος, μία κακιά στιγμή, που όμως στοίχισε 1.500 στρέμματα δάσους στη Ρόδο.

Η κατηγορία αφορά σε εμπρησμό από αμέλεια. Σε κάθε περίπτωση, έχει σχηματιστεί από το προσωπικό του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, δικογραφία και έχει κινηθεί η περαιτέρω διαδικασία με τη σύλληψη του 60χρονου.

4

5

6

7

8

9
10

11

12

13

14

15

16

17

 

blackmonday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες