Προφασίστηκε ασθένεια για να γλυτώσει τη δίκη ο 70χρονος που σκότωσε με σφυρί το κουτάβι - RodosMagazine

Breaking

Προφασίστηκε ασθένεια για να γλυτώσει τη δίκη ο 70χρονος που σκότωσε με σφυρί το κουτάβι

RodosKoutaviSfyri (1)

 

Στο Νοσοκομείο Ρόδου μεταφέρθηκε ο 70χρονος που σκότωσε χθες το πρωί ένα κουτάβι στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου, επειδή μπήκε στο χωράφι του. Αυτό εξήγησε στο www.zoosos.gr η Γεωργία Διμέλλη, αντιπρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές Πατούσες».

Το ζώο το φιλοξενούσε εθελοντής του σωματείου έως ότου υιοθετηθεί. Μόλις το σκυλάκι βγήκε από το σπίτι όπου διέμενε και μπήκε στο γειτονικό χωράφι ο δράστης το άρπαξε. Το χτύπησε τέσσερις φορές στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο σύμφωνα με την νεκροψία, που διενήργησε η κτηνίατρος Άννα Ρούσου, θανατώνοντας το.

RodosKoutaviKouper

 

Τον σκότωσε λίγο πριν πάει στη νέα του οικογένεια!

Μόλις το έγκλημα έγινε γνωστό και μετά την καταγγελία που κατατέθηκε στην Αστυνομία ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αφάντου και εκεί παραδέχτηκε ότι σκότωσε το ζώο.

Κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όλο το βράδυ και ως κρατούμενος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς δήλωσε ότι δεν ένιωθε καλά και εκεί παραμένει και αυτή την ώρα.

Είναι γνωστό ότι τέτοιες ασθένειες «εμφανίζονται» στους κατηγορούμενους αφού συμβουλευτούν δικηγόρο και μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη και αυτή τη φορά.

Σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ρόδου όταν η πρόεδρος ρώτησε πότε ο κατηγορούμενος θα γίνει καλά απευθυνόμενη στον συνήγορο του, ο Γιώργος Κυπραίος πού είναι δικηγόρος και πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές Πατούσες» απάντησε ότι «ο σκύλος δεν θα γίνει ποτέ καλά».

Η δίκη του 70χρονου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2014 αφού σήμερα αναβλήθηκε ενώ αναμένεται να του επιβληθεί και το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ από το Α.Τ. Αφάντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες