Ρόδος: Σκότωσε κουταβάκι χτυπώντας το με σφυρί στο κεφάλι - RodosMagazine

Breaking

Ρόδος: Σκότωσε κουταβάκι χτυπώντας το με σφυρί στο κεφάλι

10612683

 

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα ζώου έγινε σήμερα στις Καλυθιές. Ένας ηλικιωμένος άνδρας σφυροκόπησε μέχρι θανάτου ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο όπως ο ίδιος υποστηρίζει  τον ενοχλούσε.

Το σκυλάκι είχε βρεθεί πριν από περίπου 2 μήνες να περιφέρεται αδέσποτος στην περιοχή φαληράκι -Ρόδου.

Ο σύλλογος τον περιέθαλψε τον στείρωσε και είχε ετοιμάσει τα πάντα για αυτόν να ταξιδέψει στην νέα του οικογένεια στις 26/11!!

Στο διάστημα αυτό φιλοξενείτο  από φίλο μελος του συλλόγου στην περιοχή φαληράκι.

Για κακή του τύχη σε μια μικρή ανίχνευσή του σαν κουτάβι που ήταν, στο διπλανό χωράφι τον περίμενε ο φονιάς του ο οποίος του συνέθλιψε το κρανίο με σφυρί.

Ο σύλλογος ήδη έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραδειγματική του τιμωρία και θα δηλώσει άμεσα παράσταση πολιτικής Αγωγής.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται ήδη με την διαδικασία του Αυτοφώρου.

Περιμένουμε με αγωνία την απονομή της Δικαιοσύνης λένε στον σύλλογο που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν με τέτοιο βάναυσο τρόπο τον αγαπημένο τους ΚΟΥΠΕΡ!! 

Ευχαριστούμε της Αρχές Ατ Αφάντου για την Πολύτιμη συνεργασία του και την κτηνίατρο κυρία Άννα Ρούσου που αφιλοκερδώς διευκόλυνε το δύσκολο εργο του συλλόγου με την γνωμάτευσή της !!

Ο Σύλλογος είναι και θα είναι παρόν σε ολες τις κακοποιήσεις Ζώων μέχρι να εξαλειφθούν τελείως στο νησί της Ρόδου!!

1

2

3

4

 

Το rodosmagazine συμπαρίσταται στον αγώνα που κάνει το σωματείο Lucky Paws Animal Rescue Rhodes και πιστεύουμε η τιμωρία του φονιά να είναι παραδειγματική !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες