Ρόδος: Νεκρή ανασύρθηκε 32χρονη οδηγός πριν λίγο (Βίντεο και φωτογραφίες) - RodosMagazine

Breaking

Ρόδος: Νεκρή ανασύρθηκε 32χρονη οδηγός πριν λίγο (Βίντεο και φωτογραφίες)

ekav5

Μία ακόμα νέα κοπέλα 32 μόλις ετών, βρήκε φριχτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ρόδου – Καλλιθέας κοντά στο ξενοδοχείο ΠΗΓΑΣΟΣ.

Η νεαρή κοπέλα, οδηγούσε το ιχ αυτοκίνητό της όταν στο συγκεκριμένο σημείο έχασε τον έλεγχο, χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα γέφυρας  ρέματος που διέρχεται από την Ρόδου Καλλιθέας και στη συνέχεια από ύψος 5 περίπου μέτρων, το όχημα προσγειώθηκε ανάποδα μέσα στον βούρκο του ποταμιού!

Η νεαρή κοπέλα αναζητούνταν από το μεσημέρι σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές από τους δικούς της, αφού μέχρι τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

 

Πρόκειται για την Φ. Κ. η οποία κατάγεται από την περιοχή των Καλυθιών, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.
Η άτυχη 32χρονη γυναίκα  αναζητούνταν από το μεσημέρι σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές από τους δικούς της, αφού μέχρι τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Στο σημείο παραμένουν ειδικοί εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας Ρόδου εξετάζοντας έτσι όλα τα δεδομένα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο τροχαίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου συγκεντώνει πολλά νερά όταν βρέχει. Οι  πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι αυτό ήταν η αιτία να χάσει η οδηγός τον έλεγχο του αυτοκινήτου και  να συμβεί το μοιραίο.
Οι αρμόδιοι της τροχαίας Ρόδου εξετάζουν πάντως όλα τα δεδομένα, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία ου έχουν προκύψει για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Πηγή : rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες