Άγριο κράξιμο του κόσμου στη διοίκηση του Ολυμπιακού! - RodosMagazine

Breaking

Άγριο κράξιμο του κόσμου στη διοίκηση του Ολυμπιακού!

ImageHandler

 

Παραλίγο να... πέσει η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook μετά τη λήξη του ντέρμπι από χιλιάδες σχόλια αγανακτισμένων φιλάθλων του λαοφιλούς συλλόγου που ζητάνε να σταματήσει η κοροϊδία και ο αποπροσανατολισμός από τη διοίκηση! Το SDNA παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά αλλά και εκείνα που κέρδισαν τα περισσότερα likes...

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook... πολιορκήθηκε από χιλιάδες σχόλια φίλων της ομάδας σε διάφορα ποσταρίσματα των Πειραιωτών.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μιλάει για αποπροσανατολισμό και κοροϊδία από τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη και του ζητάνε να φτιάξει σύνολο, αλλά τον... κράζουν για την αποχώρηση του Μίτσελ και τους παίκτες – υπάλληλους! 

Το SDNA έχει καθήκον να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του απλού κόσμου του Ολυμπιακού μετά από ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς οι ερυθρόλευκοι τον τελευταίο καιρό έχουν φέρει ισοπαλία στο «Καραϊσκάκης» με την ΑΕΚ (1-1) για το Κύπελλο, ηττήθηκαν από την Ντίνπρο στην Ουκρανία με 2-0 για το Europa League, ενώ ήρθε και το 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό για τη Super League που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής!

1

 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που έκανε λόγο για κτηνωδία στη Λεωφόρο και δέχτηκε τα σχόλια – αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας.

Το πρώτο σχόλιο στην ανάρτηση που πήρε και 215 like, έγραφε: «Κτηνωδία είναι να βλέπεις μια περήφανη ομάδα με τσαμπουκά και κόσμο που τρόμαζε όλες τις ομάδες και νικούσε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με πολύ καλύτερους παίκτες,να μην μπορεί να κερδίσει έναν ΠΑΟΚ που τρώει 4αρες,να λέμε ευτυχώς για το Χ με την ΑΕΚ και με λίγα γλυτώσαμε απ'την Λεωφόρο...Αυτό είναι κτηνωδία»!

Πάντως, το δεύτερο σχόλιο που ήταν πιο απλό και λιτό κέρδισε 442 ερυθρόλευκα like και αναφέρει: «Και εμείς ζούμε μια κοροιδία προεδρεεε»!

2

 

Διαβάστε παρακάτω σχόλια φιλάθλων του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη ανάρτηση:

* Εμείς να δεις τι ζούμε φέτος μας έχεις βγάλει τα μάτια με τις μεταγραφές που έχεις κάνει ζητά συγγνωμη και φέρε πίσω τον Μίτσελ το καλοκαίρι!!

Το μόνο που κάνατε φέτος εκεί στην ΠΑΕ είναι να συνεχίζετε να ονειρεύεστε!!!

*  Εμείς ζούμε εφιάλτη με τα κ@λοπαιδα που μαζεψες.... αηδιασαμε...... Κατά τα άλλα έφταιγε ο Μιτσελ..... Αντε στα κομμάτια πια

*  Κτηνωδία είναι που δεν μπορούμε να νικησουμε τον ΠΑΟΚ που έξω από την τουμπα μαζεύει ντορτια, κτηνωδία είναι που δεν μπορουμε να νικησουμε τους ερχομαστε, κτηνωδία ειναι που ο βαζελος μας εβαλε 3 περσι και 2 σήμερα, κτηνωδία είναι οι περιπατητες που δεν μπορουν να αλλάξουν 2 μπαλλιες, κτηνωδια είναι.........

*  Κι εμείς κτηνωδία ζήσανε τα μάτια μας στην Ουκρανία *  mono otan den gemisi to karaiskaki tha pari to minima tou autos o proedros .... ferte piso ton olympiako pou mas klepsate

3

 

Στην ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τελικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, αρκετά ήταν τα σχόλια κοροϊδίας με χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

* ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ.ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΩΤΣΟΥΣ?? ΧΑΧΑΧΑ.ΤΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΗΜΗΧΡΟΝΟ.ΑΧΧΧΧΧΧ. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ???? ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ.

* Όταν το καλοκαίρι λέγαμε ότι οι μεταγραφές είναι για τα πανηγύρια, μερικοί "ολυμπιακαρες" μας έλεγαν ότι κάνουμε κακό στην ομάδα. Ορίστε τα αποτελέσματα, άσχετοι.

* Με το να σβηνεις τα σχολια που δεν συμφωνεις δεν σημαινει οτι αγαπας την ομαδα σου περισσοτερο απο εμενα ...εγω δεν πληρωνομαι για να ειμαι Ολυμπιακος..ΠΛΗΡΩΝΩ για να βλεπω την ομαδα μου...την ποναω ρε την ομαδα μου και απο το υστερημα μου προσφερω...ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

4


Στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού ανέβηκαν και φωτογραφίες από το «Απόστολος Νικολαϊδης» με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν εισβάλει στο γήπεδο και την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να γράφει:

«Τα έκτροπα της Λεωφόρου σε εικόνες».

Όμως, ούτε αυτό έμεινε ασχολίαστο από τους φίλους του Ολυμπιακού που έγραψαν για αποσυντονισμό και αποπροσανατολισμό από πλευρά της διοίκησης των Πειραιωτών:

* Αυτή η Προσπάθεια αποσυντονισμου δεν περνάει πλέον.Ο Ολυμπιακός είναι άρρωστος.Χεστηκαμε για τα επεισόδια

* Μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο με τα ξεφτυλίκια των βάζελων...Το κύριο μέλημα είναι η ομάδα μας που έχει χάσει την ταυτότητά της κ νοσεί...Αυτό πρέπει να σας καίει...!!

* Αφήστε τις δικαιολογίες. Αυτά τα λένε ομαδούλες. Αν είχατε πρόβλημα να μην κατεβαίνατε να παίξετε! Κοιτάτε να διορθώσετε την ομάδα που κάνει μια ευκαιρια ανα 4 παιχνίδια. Στον αγωνιστικό χώρο όλα ήταν οκ. Καμία σχέση με την ρούμπα πέρσι. Ξυπνάτε

* kala dn ntrepestai re? k anebazete foto n dikiologisete ta adikiologita re??? i omada einai g tn p...tso re ksypniste re tha apokleistoyme k ap tn aek ksypnate....##

* Κατάντια! Φτάσατε να μας μοστράρετε τα επεισόδια για να κρύψεται αυτά που δεν κρύβονται! Για τα επεισόδια είναι άλλοι οι αρμόδιοι να ασχοληθούν, και όχι οι φίλαθλοι.

Πάλι την καφρίλα πάτε να περάσετε, για να μην ασχολούμαστε με τα χάλια της ομάδας! Η μπάλα που παίζουμε τελευταία συγκρίνεται μόνο με 2 κατηγορίες κάτω. Γι αυτό φέραμε Χ με κάτι ΑΕΚάκια της κακιάς ώρας, με ένα ΠΑΟΚ που έφαγε 4 από τον Ατρόμητο, και χάσαμε στο Europa Leage από ομάδα ισάξια και χειρότερη ίσως από αυτή του ΠΑΟ. Απλά ρόμπες. Οι μόνοι που αξίζουν πραγματικά τα λεφτά που παίρνουν σε αυτή την ομάδα είναι ο Ντομινγκες, και ο Ρομπέρτο.. Κάτι Ντουρμάδες και Ντοσεβίδες είναι για να γελάνε και τα μπετά.. Όσο για τον coach δεν μπορείς να πεις και πολλά, γιατί οι μυρωδιάδες είστε εσείς που διώξατε τον Μίτσελ στα μισά της σεζόν. Αυτός τώρα απλά θα φύγει σαν αποτυχημένος χωρίς να προλάβει ουσιαστικά να κάνει τίποτα στην ομάδα.

* τι λαικισμοι ειναι αυτοι ρε ειμαστε και επισημο site,αντε σας παρακαλω πολυ

* Το ότι μου σβήσατε και το σχόλιο δείχνει ότι εκεί στην διοίκηση είστε πιο ασόβαροι και από 10χρονών παιδί. Ποιός διαχειρίζεται την σελίδα του FB ο Τσουκαλάς? Για να ξέρουμε να μην σχολιάζουμε άλλη φορά μλκες όταν δεν σας αρέσει αυτά που ακούτε.

* Δεν σταματάει το δουλεμα η ΠΑΕ ολυμπιακος και να σεβαστεί λιγάκι τον φίλαθλο κοινό της....;;; Φτάνει με την σαπίλα τόσο καιρο....την επόμενη φορα θα μπουν οι δικοι μας μεσα στο Καραϊσκάκη.... Απο αγανάκτηση όμως!

* Σταματήστε να ανεβάζετε Μ...ΚΙΕΣ δε τρώει κουτόχορτο ο κόσμος παντού αυτό γίνεται ξυπνήστε και κάντε κάτι πριν είναι αργά,η ομάδα είναι χάλια

5

 

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ποστάρισε πως: “Νίκησε η «ζούγκλα»”  και τα σχόλια έπεσαν σαν τη βροχή που δεν σταμάτησε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζήτησε από τη διοίκηση να κοιτάξει στον καθρέφτη για την κατάντια της ομάδας με τα περισσότερα like (359) να παίρνει το σχόλιο που γράφει: «Αφηστε τις ζουγκλες και κοιταξτε τα χαλια της ομαδας μας».

Διαβάστε και άλλα χαρακτηριστικά:
* κοιτάξτε στον καθρέφτη εκεί στην διοίκηση για να δείτε ποιος φταίει!! (118 like)

*  Άφήστε μας πια...Νίκησε η ζούγκλα...Η ατμόσφαιρα φταίει που δεν ξέρει να βγάλει μια σέντρα της προκοπής ο Ντουρμάζ; Που ο Ντοσεβί είναι παίκτης πανεριού; Που ο Μανιάτης είναι πάντα μια από τα ίδια; Που..που που..Πολλά που. Στις δικαιολογίες καλοί είμαστε. (69 like)

*  Όταν ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει φταίνε οι οπαδοί των άλλων ομάδων?Ξυπνήστε και κάντε κάτι με τον Περέϊρα και με τον Μήτρογλου και μην ξεφτιλίζετε άλλο την ομάδα μας επιτέλους! (53 like)

* Αλλου οι μ@λ@κιες σας.Κοιταξτε λιγο την ομαδα μας και τα χαλια μας και αφηστε τον αποπροσανατολισμο

* αν δειτε τον ρεντη απο την αναποδη θα σας φανει παιδικη χαρα η λεωφορος...αντε νουμερα

* Έχω ένα τάπερ με φακές στο ψυγείο και γελάει ακόμα και αυτό.

*  ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΑ ,ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ,ΕΝΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΟΝΗΜΑ ΟΛΟ ΝΕΥΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ,ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΧΙ ΠΑΟ η ΑΕΚ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ,ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑΓΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ (γιατι κυπελλο & ευρωπη τερμα) ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

*  φέρτε το Michel πίσω. Είναι δυνατόν να μην ρίχνει η ομάδα σουτ και να κλείνεται στην άμυνα???Το πιο βαρετό ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών είναι αυτό. Μόνο με τον Τύρναβο βάζουμε γκολ πλέον. Ο michel είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την Ελλάδα ποτέ

7

8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες